Ny hållplats för blodmobilen i Amhult
Nyhet

Ny hållplats för blodmobilen i Amhult

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Efter en tillfällig hållplats under sommaren blir nu Amhult permanent hållplats för blodmobilen. Första stoppet för året är den 16 och 17 februari. – Det känns jättebra att få besöka Amhult igen efter det stora intresse som Torslandaborna visade i somras, säger Maja Skale, sektionsledare för blodmobilen.

Blodmobilen, som är Västra Götalandsregionen mobila blodgivningsenhet, finns sedan tidigare på 22 hållplatser i och runt Göteborg. Nu utökas närvaron i Torslanda när en ny hållplats etableras i Amhult. Att det finns många som är intresserade i området visade sig under sommaren när blodmobilen var på besök några dagar som tillfällig sommarhållplats.

– Vi ser mycket fram emot att träffa de nya blodgivarna från i somras, och förhoppningsvis välkomna ännu fler! säger Maja Skale, sektionsledare på blodmobilen.

I Amhult står blodmobilen utanför Ica Maxi i Torslanda, på Gamla Flygplatsvägen 60. Dit är blodgivare välkomna, men självklart också de som vill bli blodgivare. Under året är blodmobilen på plats i Amhult vid två tillfällen, den 16-17 februari och 31 augusti-1 september. Öppettider, tidsbokning och mer information finns här. 

Välkommen till GeBlod.nu
Välj ditt län.

Genom att fortsätta accepterar du även vår policy om cookies.