IK Sävehof bjuder blodgivare på matchbiljetter
Nyhet

IK Sävehof bjuder blodgivare på matchbiljetter

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

GeBlod och IK Sävehof fortsätter samarbetet för att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen. För att tacka blodgivare för fantastiska insatser bjuder IK Sävehof på biljetter till matcherna med herr- och damlaget den 10 mars på Partille Arena.

I höstas besökte herr- och damlaget i IK Sävehof blodmobilen i Partille för att bli blodgivare och uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen. Nu fortsätter samarbetet och denna gången tackar IK Sävehof blodgivarna för fantastiska insatser genom att bjuda på matchbiljetter.

– För IK Sävehof är det viktigt att bidra till blodgivningen på de sätt vi kan. Genom att uppmärksamma blodgivningen och visa vår uppskattning för de som ger blod hoppas vi kunna inspirera fler att bli blodgivare, säger Anette Tingets, CSR-ansvarig på IK Sävehof.

Anna-Karin Norrman, enhetschef på GeBlod i Göteborg, är glad för samarbetet.

– Vi behöver fler blodgivare för att säkra blodtillgången vid operationer, svåra förlossningar och cancerbehandlingar. Att IK Sävehof uppmuntrar fler att bli blodgivare är därför fantastiskt, säger hon.

Innan matcherna den 10 mars kommer GeBlod vara på plats på Partille Arena för att informera om blodgivning och värva nya blodgivare.

Är du blodgivare får du två gratisbiljetter till damlagets match vid 18:00 och herrlagets match vid 19:45. Dina gratis matchbiljetter hämtar du här!

Välkommen till GeBlod.nu
Välj ditt län.

Genom att fortsätta accepterar du även vår policy om cookies.