Ge blod och få biljetter till IFKs matcher i sommar
Nyhet

Ge blod och få biljetter till IFKs matcher i sommar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

IFK Göteborg hjälper till att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen. Under sommaren bjuder klubben blodgivare på två matchbiljetter för att tacka för viktiga insatser, en favorit i repris från tidigare år.

För IFK Göteborg passar samarbetet med GeBlod in i det hållbarhetsarbete klubben har igång.

– Det är en solidarisk handling att ge blod och vi tycker det viktigt att bidra till blodgivningen på de sätt vi kan. Vi hoppas självklart att det ska sprida sig at man får matchbiljetter så att fler kommer och ger blod under sommaren, säger Elisabeth Anderton, hållbarhetschef på IFK Göteborg.

Olivia Pernefors, kommunikatör på GeBlod i Västra Götalandsregionen, är tacksam för samarbetet.

– Vi behöver fler aktiva blodgivare för att säkra blodtillgången. Att idrottsföreningar och organisationer såsom IFK Göteborg stöttar vår verksamhet för att få fler att bli blodgivare är därför fantastiskt, säger hon. 

Tidigare i vår deltog GeBlod på match mellan IFK Göteborg och Degefors IK för att rekrytera nya blodgivare och tidigare år har blodgivarna också fått biljetter till sommarmatcher, vilket varit mycket uppskattat.

Ger du blod i Alingsås, Borås, Göteborg, Kungälv, Skene, Trollhättan, Uddevalla och Ulricehamn i juni kommer du få två gratisbiljetter till två av IFKs hemmamatcher i juli. Du kan välja matchen mot IFK Göteborg – Varberg Bois den 10 juli klockan 19:00, eller IFk Göteborg mot Halmstad BK söndag 23 juli klockan 17:30. Matchbiljetterna delas ut så långt lagret räcker och hämtas ut i Blåvittshopen.

Välkommen till GeBlod.nu
Välj ditt län.

Genom att fortsätta accepterar du även vår policy om cookies.