164 nallar från blodgivare till barnsjukhuset på alla hjärtans dag
Nyhet

164 nallar från blodgivare till barnsjukhuset på alla hjärtans dag

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
På alla hjärtans dag gjorde blodgivare i Göteborg dubbla goda gärningar. För varje besökare under dagen skänktes en nalle till Drottning Silvias Barnsjukhus, vilket resulterade i 164 nallar till barnsjukhuset.
 
Många av barnen på Drottning Silvias barnsjukhus är beroende av blodtransfusioner för att bli friska, vilket innebär att blodgivare redan gör livsviktiga insatser för de som är inlagda. På alla hjärtans dag när en nalle skänktes betydde därför besöket extra mycket.
 
-Vi är så glada att våra blodgivare fick chans att bidra med ytterligare en gåva till barnen på sjukhuset denna dagen, utöver blodpåsen, säger Anna-Karin Norrman, enhetschef på GeBlod i Göteborg.
 
De 164 nallarna kommer ges till barn som är inlagda på sjukhuset, där nallen blir en tröstande kompis under de tuffa behandlingarna i en miljö utanför det trygga och vardagliga. Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus är den organisation som samlar in pengar och gör samarbeten för att kunna tillföra saker, miljöer, upplevelser och aktiviteter som ger glädje och en ökad livskvalitet för barn, unga och deras familjer på Drottning Silvias barnsjukhus. Vill du läsa mer om deras viktiga arbete kan du göra det här.
Välkommen till GeBlod.nu
Välj ditt län.

Genom att fortsätta accepterar du även vår policy om cookies.