GeBlod.nu

Ny blodbuss till Östergötland

Nyhet

Den första april kommer en ny blodbuss börja rulla runt i Norrköping. Samtidigt stänger vi de fasta lokalerna för blodtappning på Vrinnevisjukhuset i Norrköping.

Senast uppdaterad 2012-01-25 av Susanne Iverlöv Lindkvist

Fr.o.m. den första april kommer vi att stänga de fasta blodtappningslokalerna på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Istället kommer då en ny blodbuss att besöka ett flertal platser runt om i Norrköping. Vi kommer bland annat att komma till Spiralen, SMHI, TvNo, Ica Maxi Ingelsta, Hageby centrum mfl. Bussen kommer även att finnas på plats utanför Vrinnevisjukhuset alla tisdagar och onsdagar. Du som är blodgivare redan idag på Vrinnevisjukhuset kommer att bli tillfrågad av Blodtappen var du i framtiden kan tänka dig att lämna blod. Vi hoppas även att den nya blodbussen kommer bidra till fler nya blodgivare då vi kommer synas på ett helt annat sätt än vi gör idag i Norrköping.

Dela sidan:

Rss: