GeBlod.nu

8 april 16:45 - Angående händelserna i Stockholm

Nyhet

Tack alla blodgivare som besökte Blodcentralen i Stockholm idag och gav blod.

Senast uppdaterad 2017-04-08 av Ulrika Ljung

8 april klockan 16:45 - Tack alla blodgivare som besökte Blodcentralen i Stockholm idag och gav blod. Blodcentralen Skanstull och Blodcentralen Odenplan var öppna under ordinarie öppettider med dubbel bemanning. Tre gånger så många blodgivare som en vanlig lördag kom och det innebär att det har kommit in 179 påsar blod.

Blodlagret är därmed stabilt men Blodcentralen har fortsatt behov av påfyllning inför påsk. Framförallt behövs påfyllning av O- blod, men övriga blodgrupper behövs också. På måndag välkomnas både redan registrerade blodgivare och de som vill nyanmäla sig. Ordinarie öppettider gäller och blodbussarna finns ute. Se var du kan ge blod här: Välkommen!

7 april klockan 19:25 - Det finns blod så det räcker till dem som skadades i attacken. Dock behöver blodlagret i Stockholm fyllas på. Imorgon lördag (8 april) är det öppet på:

Blodcentralen Skanstull klockan 10 - 15.
Blodcentralen Odenplan klockan 10 - 14.

OBS! Under lördagen den 8 april kan Blodcentralen ENDAST ta emot redan registrerade blodgivare, som vet att det är dags att ge blod.

Löpande information kommer publiceras här på hemsidan.

7 april klockan 16:30 - Angående händelserna i Stockholm: OBS! Det är många som ringer in och frågar om blodbehovet. Blodcentralen tackar för allas omtanke men ber er att INTE ringa in till sjukhusens telefonväxlar. Information om blodbehovet kommer publiceras här på hemsidan och på Facebook.

Dela sidan:

Rss: