GeBlod.nu

Enkät 2015

904 st blodgivare svarade på blodcentralens enkät i Uppsala och i Enköping.

Innan sommaren kunde våra blodgivare i Uppsala och Enköping svara på en enkät på blodcentralen, samtidigt som de deltog i en utlottning av en cykel och blomstercheckar. Vi vill passa på att tacka alla blodgivare som tog sig tid att svara på våra frågor. Dessa svar hjälper oss i vårt arbete med att förbättra vår service för er blodgivare. Ta gärna del av resultatet nedan. Vid frågor gällande enkäten, skriv till blodcentralen.1@lul.se.

blodcentralen, samtidigt som de deltog i en utlottning av en cykel och blomstercheckar. Vi vill passa på att tacka alla blodgivare som tog sig tid att svara på våra frågor. Dessa svar hjälper oss i vårt arbete med att förbättra vår service för er blodgivare. Ta gärna del av resultatet nedan. Vid frågor gällande enkäten, skriv till blodcentralen.1@lul.se.

Den lycklige vinnaren av cykeln blev Karin Andersson. Vi passade på att ställa ett par frågor till henne vid hennes senaste besök.

1. Vad fick dig att ta steget och anmäla dig som blodgivare?

När man som jag, arbetar på sjukhuset, så vet man att många är i behov av blod vis operationer eller sjukdomar. Att bidra med något när jag är frisk, som kan hjälpa andra eller kanske mig själv eller närstående, är en självklarhet. Och så är det ju en "liten hälsokontroll" samtidigt.

2.  Hur många gånger har du givit blod?

Jag har gett blod och plasma 299 gånger.

3. Varför tycker du att man ska ge blod?

För att vi alla säkert någon gång, kommer att själva behöva blod. Det är livsviktigt! Olycksfall ser jag mycket av på mitt IVA-arbete, och utan blodgivare skulle inte utgången bli lika bra för en del

Blodcentralen kundenkät 2015 (del 1)

Blodcentralen kundenkät 2015 (del 2)

Dela sidan:

Rss: